Lisa W. Lindblom

En västerbottnisk fantasyförfattare

och

manusutvecklare lektör

Välkommen!

Välkommen till min hemsida och till min hörna på internet. Här hittar du information om mig som författare och manusutvecklare, mina böcker, vilka tjänster jag erbjuder och hur du kan kontakta mig. Böcker

Brokblodet

Den första boken om Vironia Aransdotter handlar om när soldaten och halvalven Vironia tvingas ut på ett uppdrag som tar henne hem till alvriket. En plats hon lovat sig själv att aldrig återvända till.

Dottern

 Den andra boken i serien om Vironia Aransdotter handlar om Maura, en ung kvinna som ställs inför valet om hon ska undersöka sitt ursprung eller inte. Ett val som kan leda henne till en okänd och farlig plats.

Manusutvecklare

För dig som vill satsa på ditt skrivande

Nya tjänster för dig som är författare

Drömmer du om att ge ut din egen bok? Har du redan gett ut en eller flera böcker? Är du i behov av hjälp med ditt manus? Då kommer jag att kunna vara till hjälp. Nu kan du boka in dig på någon av mina tjänster som kan hjälpa dig att komma vidare i din skrivprocess.

Nyhetsbrev

Inom kort kommer du att kunna anmäla dig till mitt nyhetsbrev där du kommer att få tillgång till skrivtips och annat matnyttigt när det kommer till skrivandet. 


Dina personuppgifter används bara för utskick från mig och kommer inte lämnas till någon annan. Du kan när som helst säga upp din prenumeration och få personuppgifterna borttagna.